iEXPO 2023. május 10.

-

 

PROGRAM

12:45-13:00 Megnyitó, köszöntő, jelen lévő vállalati partnerek bemutatása – Dr. Halasy-Nagy József Aula

13:00-14:00 iEXPO – Dr. Halasy-Nagy József Aula

Az iExpo egy olyan rendezvény, ahol hallgatók egy fordított állásbörze formájában bemutatják projektjeiket, kutatásaikat, üzleti ötleteiket. A résztvevőknek lehetőségük nyílik a szakmai sikerek mellett személyes kompetenciáik bemutatására is.

A rendezvény továbbá jó alkalmat biztosít arra, hogy a jövőbeli munkatársakat kereső vállalatok megismerjék hallgatóink, hallgató csapataink képességeit.

14:00-14:30 Eredményhirdetés – Dr. Halasy-Nagy József Aula

A rendezvény menete:

  • A hallgatók saját standot állítanak fel. Minden csapat rendelkezésére bocsájtunk egy 1m X 0,7 m-es kartonlemezt, melyet szabadon megtölthet tartalommal. Kérünk minden résztvevőt, hogy a kezdés előtt készítse el standját!
  • A meghívott szakértők, céges képviselők ellátogatnak az egyes standokhoz, ahol a hallgatók bemutatják munkáikat, személyes kompetenciáikkal együtt.
  • Ösztönözve a hallgatói aktivitást, a szakértők zsetonokat osztanak ki a legjobb kiállítóknak. A rendezvény zárásaként a legtöbb zsetont összegyűjtő és egyben legkiemelkedőbb hallgatókat, hallgatói csapatokat jutalomban részesítjük.
  • Kérdés esetén: 432/1 Legányi Ildikó, leganyi.ildiko [at] ktk.pte.hu

HALLGATÓKÉNT miért érdemes jelentkezned?

  • Fejlesztheted a kommunikációs készségedet, ezáltal magabiztosabb lehetsz és elindulhatsz a siker felé vezető úton
  • Bármivel kiállíthatsz, legyen az üzleti ötlet, közösség fejlesztő projekt, kutatás, valamilyen innováció vagy bármi, amiből kiderül, milyen jó képességekkel rendelkezel
  • A tárgyi nyeremények mellett a következő pénzdíjak kerülnek kiosztásra:

1. helyezett: 80 000 Ft / Csapat

2. helyezett: 50 000 Ft / Csapat

3. helyezett: 20 000 Ft / Csapat

Jelentkezés:

Egyedül vagy csapatban is jelentkezhetsz.

Kattints ide: HALLGATÓI REGISZTRÁCIÓ  - Határidő: április 18.

Érdemes kipróbálni Magatokat!

Hallgatói poszterek az előző évekből

ITT tudtok megnézni az előző évi poszterekből néhányat.

 


VÁLLALATI PARTNERKÉNT miért érdemes jelentkeznie?

Ismerje meg Pécsiközgázos hallgatóinkat és készségeiket egy egészen új szemszögből!

Az iExpon lehetőség van a hallgatókkal való kötetlen beszélgetésre, s így akár a jövőbeli gyakornokait, munkavállalóit is megtalálhatja már most.

A résztvevő partnerektől azt kérjük, hogy járják körbe a hallgatói csapatokat és munkájukkal, készségeikkel kapcsolatosan adjanak visszajelzést, segítve minket a legjobbak kiválasztásában. Minden partner 5 „unicoin” lapkát kap a helyszínen, amelyet a legígéretesebb csapatoknak adhat. A

A legtöbb unicoint összegyűjtő három csapat külön díjazásban (ösztöndíjban) is részesül.

Természetesen örömmel fogadunk a kar és hallgatóink nevében minden formájú ajándékot, vagy különdíjat. A felajánlásokat kérem külön jelezzék a megadott regisztrációs oldalon.

Program vállalati partnereink, céges képviselőink és szakértőink számára:

Érkezés: 11.50-12.00 között – parkoló igényét kérem jelezze a megadott linken a regisztrációkor (Cím: Rákóczi út 80., bejárat a Vasvári Pál utca 4. felől, (parkolás Jogász utca, Vasvári utca kereszteződésében a sorompónál) 

12:00-13:00 – II. emelet Kari Tanácsterem – tájékoztatás az érkezett projektekről, szakértői értékelési támpontok, javaslatok, kötetlen beszélgetés, szendvics és kávé mellett

13:00-14:00 - AULA  iExpo – fordított hallgatói állásbörze:

Az AULA megtelik hallgatói projektek kiállításával (iExpo), ahol a kiállítótérben a diákok, a megjelent szakértőknek, vállalati képviselőknek, HR-es kollégáknak mutatják be projektjüket/ötletüket.  

14:00-14:30 Eredményhirdetés, díjak átadása

  • Hallgatói ösztöndíjak (pénznyeremények) átadása  
  • Szponzor ajándékok és felajánlott díjak átadása 

JELENTKEZÉS CÉGES KÉPVISELŐK, SZAKÉRTŐK SZÁMÁRA:

Amennyiben részt kíván venni vállalata az iEXPO-n, kérjük az alábbi vállalati, szakértői, partneri, regisztrációs felület kitöltését április 29-ig.

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk találhatók a Facebook eseménynél vagy keress minket a cal [at] ktk.pte.huclass="spamspan" e-mail címen.

Inspiráló poszterek:

Poszterek

 

Galéria

iexpo iexpo iexpo
iexpo iexpo iexpo
iexpo iexpo iexpo
iexpo iexpo iexpo
iexpo iexpo iexpo
iexpo iexpo iexpo
iexpo iexpo iexpo