Alkalmazott Tanulások Központja - Éves jelentés 2021

2021. 06. 23. – 14:16

E kihívásokkal teli tanév végén számba vettük mi minden is történt az Alkalmazott Tanulások Központjában (CAL-ban).

 

A hír végén érhető el és tölthető le az Alkalmazott Tanulások Központjának (Center for Applied Learning - CAL) éves jelentése. Reméljük, hogy munkánkkal sikerült elősegíteni a valós élet impulzusainak oktatási és kutatási tevékenységbe történő fokozottabb „beszűrődését”, ezáltal inspirálva izgalmas témák, problémák tanteremben, s a kutatásokban való feltárását, megismerését.

 

Köszönjük a szakértő alumni tagok és a partnervállalatok által tanúsított nyitottságot és aktív részévtelt, megjelenést, az oktatóinknak pedig a velük való együttműködést és nyitott hozzáállást. Hisszük, hogy mindez jelentős mértékben hozzájárul a #Pécsiközgáz márkanév piaci elismerésének további fokozásához.

 

A partnereink (az együttműködő piaci szereplők) egyöntetűen visszaigazolják azt, hogy a gyakorlati munka során ki- és tovább fejlődő készségek és képességek jelentősen fokozzák a hallgatóink munkaerőpiaci értékét. A hallgatói visszajelzések alapján az látszik, hogy a diákok nyitottak és kifejezetten élvezik a való életben gyökerező problémák megismerését, feltárását, ami fejleszti kreativitásukat, s proaktív cselekvésre sarkallja őket.

 

Ősszel folytatjuk, addig is mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Downloadable content