Openup

Okoszisztema

A www.openup.pte.hu a hallgatókat, szakértőket és alumni tagokat vállalkozói interakciókon keresztül összekötő digitális piactér. Egy ismerős, mégis egyedülálló, közösségi médiához hasonlító felülettel és egy integrált üzenetküldő eszköz segítségével a platform megteremti lehetőséget egy digitális közösség kialakulásának, valamint lehetővé teszi a közös projektek létrehozását az erre a célra kialakított online térben. Lehetőséget teremt a felhasználók számára, hogy megosszák észrevételeiket, és interakcióba lépjenek egymással, valamint támogatja a vállalkozói kezdeményezéseket egy egyedülálló projektfejlesztési és projektmenedzsment tér használatával, amely lépésről lépésre vezeti végig a felhasználót a fejlesztési folyamaton.

Miért érdemes csatlakozni?

A vibráló digitális ökoszisztéma alapvető értéket jelent, amely megkönnyíti az innovatív és vállalkozói egyetemi tehetségek és az ipar közötti, kölcsönösen eredményes interakciókat. A platform felhasználói felbecsülhetetlen értékű ismeretekhez, lehetőségekhez és kapcsolatokhoz férhetnek hozzá. A platformon való aktív jelenlét révén a vállalat első kézből kaphat hozzáférést egy céltudatos és tehetséges hallgatói bázishoz, akik lehetőséget keresnek vállalkozói kompetenciáik kiaknázására. A vállalatok továbbá közzé tehetnek elérhető szakmai gyakorlati helyeket és munkalehetőségeket közvetlenül a felhasználókat célozva, így optimalizálva a toborzás folyamatát, míg a csoport létrehozási funkció segíti a kapcsolatok kialakítását, fenntartását az alközösséggel.

A platform hozzáférést biztosít különféle projektekhez, kreatív, innovatív és hallgatói vállalkozói kezdeményezésekhez, amelyek validációs lehetőségeket, mentorokat vagy potenciális vásárlókat, felhasználókat keresnek. A korai szakaszban megvalósuló projektek támogatása és előnyeinek kihasználása hozzáférhetővé válik. Vállalatának lehetősége van továbbá arra, hogy saját kihívásait és projektjavaslatait közzé tegye, amelyekre a platform fiatal és találékony hallgatói közössége válaszolhat felhasználásra kész alternatív megoldások kidolgozásával.

openup