Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

2024. 02. 22. – 08:05

A Kar régiós impactját mérte a nemzetközi bizottság

 

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést tett a nemzetközi színtéren: 2024. februárjától 3 évre nyerte el az EFMD szervezettől Business School Impact System (BSIS) label minősítését.

 

Az alapos önértékelési dokumentáció és személyes helyszíni szemle során a bizottság hét dimenzió mentén elemezte a Kar helyzetét és regionális, elsősorban Baranya Vármegyére gyakorolt hatását, láthatóságát, a régióban betöltött szerepét. A hét dimenzió, a pénzügyi, az oktatási, a vállalkozásfejlesztési, az intellektuális, a regionális ökoszisztémára gyakorolt, társadalmi, valamint image-impakt vizsgálata során a Kar kiválóan vizsgázott és bizonyította meghatározó szerepét a régióban, ami sikeres minősítést vont maga után.

A most megszerzett BSIS Impact label nem csak önmagában jelentős, hanem bizakodásra ad okot a Közgazdaságtudomány Kar folyamatban lévő Management and Leadership mesterképzés EFMD akkreditációjával kapcsolatban és a távolabbi intézmény-akkreditációs folyamatokhoz is jó ajánlólevél.

" "