Mikrotanúsítványt adó képzések

A felsőoktatási intézmények úgynevezett mikrotanúsítványokat bocsáthatnak ki az általuk meghirdetett képzések elvégzéséért. Az Nftv. által szabályozott mikrotanúsítvány egy olyan igazolás, mely tárgyleírást és kreditértéket is tartalmaz, ezek igazolják a felsőoktatási intézmények valamely kurzusának vagy moduljának elvégzése révén szerzett tanulási eredményeket. A megszerzett tanúsítványok kreditelismerési eljárás során beszámíthatóak az egyetem további képzéseibe is.

A mikrotanúsítványt adó képzések önköltséges formában indulnak és a résztvevők részismereti jogviszonyban felvételre kerülnek a PTE KTK-ra.

Aktuálisan induló képzéseink:


Befektetési térkép: a kezdő lépésektől a haladó stratégiákig tréning


Fedezd fel a befektetések világát a gyakorlati alapoktól a haladó technikákig ezen a dinamikus képzésen! Ismerd meg a legfontosabb befektetési eszközök árazását, a kockázatkezelés mesterfogásait, és sajátítsd el a hatékony portfóliókialakítás módszereit.

Képzési időpontok: 2024. 05. 31. és 06. 07. 8:00-16:00

Információk, jelentkezés


Projektmenedzsment mikrotanúsítványt adó tréning


A tréning betekintést nyújt a projekt- és folyamatmenedzsment alapjaiba gyakorlati példákon keresztül. A résztvevők elsajátíthatják a projektmenedzsment alapfogalmait, megismerhetik a folyamat általános modelljét és a folyamatmenedzsment eszközeit.

Képzési időpontok: 2024. 04. 19. és 04. 26. 8:00-16:00

Információk, jelentkezés