World of Practice Week a Pécsiközgázon!

World of Practice Week a Pécsiközgázon!

03/16/2021 - 12:19

2021. március 22-26-ai héten a 2020 őszén alakult Alkalmazott Tanulások Központja (CAL) szervezésében, természetesen a vírushelyzetre való tekintettel továbbra is online formában.

A tavaszi szünet előtt egy igazán izgalmas héttel várunk titeket! Látogass el más szakok és évfolyamok előadásaira! Nézd meg, hogyan működik a gyakorlatban az, amit az iskolapadban tanulsz! 

Az idei a tanévben 50. évfordulóját ünneplő Pécsiközgáz életében hagyománnyá vált Vállalati hét/World of Practice Week esemény, amely az őszi félévben, ha kicsit más formában is, de a korábbiakhoz hasonlóan informatív előadásokkal és érdekes esettanulmányokkal zajlott. Sajnos jelen körülmények között továbbra is az online formában, de újabb izgalmas előadásokkal várunk tieteket! Az előadásokon résztvevő vállalati képviselőktől nemcsak rengeteget tanulhattok, hanem választ adnak minden kérdésre, amely a cégükkel kapcsolatos. Ez a hét remek lehetőséget kínál a potenciális munkaadóitok megismerésére és arra, hogy felkeltsétek a figyelmüket, megmitassátok milyen tehetséges hallgatók járnak a karunkra. :)
Ne felejtsd el, hogy a WoP Week kurzusai szabadon látogathatók függetlenül attól melyik szakon vagy évfolyamon tanulsz. Amennyiben kötelező órád helyett más WoP kurzuson veszel részt, nem kerül beírásra a hiányzásod.

Kövesd a Pécsiközgáz Facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatunk az izgalmas előadásokról és a résztvevő vállalatokról.