Simonyi Pitch Versenyek

A Simonyi BEDC 15 hetes Inkubációs Programja során 2 Pitch verseny kerül megrendezésre, ahol az ötletgazdák egy szakmai bizottság előtt 2 percben bemutathatják projektjüket, a Program alatt végzett tevékenységük eredményét. A szakmai bizottság kockázati tőkésekből, a vállalkozásfejlesztés regionális képviselőiből, a Simonyi Meets the Pros rendezvény meghívott előadóiból, valamint a PTE Közgazdaságtudományi Karának oktatóiból tevődik össze.

Simonyi Pre-Pitch általában évente kétszer, márciusban és októberben kerül megrendezésre, ahol a szakmai bizottság értékeli az addig körvonalazódott projekteket és építő kritikákat fogalmaz meg a csapatok számára.

Final Pitchen a szakmai bizottság a már kidolgozott projekteket bírálja el, pontozza és minősíti. Az esemény célja továbbá, hogy a projektek tőkét és partnereket szerezhessenek, validálják a termék vagy szolgáltatásukat. Az esemény zárásként a résztvevők oklevelet kapnak, valamint a szakértők négy díjat osztanak ki a legkreatívabb és legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó csapatok számára. A rendezvényre általában minden év májusában és decemberében kerül sor.

Díjak:

  • Simonyi Innovációs Díj
  • Simonyi Profit Díj
  • Simonyi Kreativitás Díj
  • Simonyi Fenntarthatósági Díj

Simonyi Pitch