Monday MeetUp

Monday MeetupVan egy jó üzleti ötleted? Azon gondolkozol, hogy megvalósítsd egy régi álmod? Már el is kezdtél dolgozni rajt? Meg akadtál valahol? Szeretnél egy inspiráló közösséghez tartozni? Nem szeretnél magányos vállalkozó lenni?

Ha valamelyik kérdésedre is a válasz igen, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! A Moday MeepUp egy olyan találkozó pont, ahol együtt gondolkozhatsz, fejleszthetsz, tanácsot kérhetsz olyan emberektől, akik szintén az üzleti élet szereplői vagy oktatatói

Miért is hasznos egy ilyen közösség tagja lenni?

A jelenlévők biztos hozzá tudnak tenni az elképzeléseidhez. Nincs olyan, aki ne torpant volna még, vagy szembesült volna problémával projektje kapcsán. Ezáltal a jelenlévők is megoszthatják az ő tapasztalataikat, tanácsaikat és egy új perspektívát nyitnak a számodra is.

Mit kell tenned, hogy tagja légy a közösségünknek?

Írj egy e-mailt a simonyibedc [at] ktk.pte.hu e-mail címre, ahol bemutathatod saját magad, a projekted és ha van, akkor a problémádat is! Nem kell megijedni, elég ha pár mondatban összefoglalod a gondolataidat!

Hogy is zajlik a Monday MeetUp?

A találkozóink hétfőnként 15:30-kor vannak a PTE KTK Hatchery-ben. A jelenlévők minden MeetUp-ra felkészülnek, röviden megosztják az aktuális elképzeléseiket, gondjaikat, majd közösen megpróbálunk megoldásokat találni. A gondolkodás irányításában az Osterwalder féle Business Model Canvas módszertant hívjuk segítségül.

Tehát, ha érdekli ez a fiatalos, szakértelem, ambíció gazdag környezet, azaz a Simonyi Vállalkozói Ökoszisztéma, akkor lépj velünk kapcsolatba a simonyibedc [at] ktk.pte.hu ( ) címen!