WoP Week 2024 Tavasz

World of Practice (WoP) Week - március 18-22.

A PTE Közgazdaságtudományi Kar évek óta elkötelezett támogatója a tapasztalati/alkalmazott tanulásnak és a vállalati partnerek, illetve az ő tudásuk oktatásba történő integrálásának

A WoP előadás-sorozat keretében partnereinknek és alumni tagjainknak a teljes szemeszter során lehetőségük van szakmai előadást tartani, a hozott témákhoz kapcsolódó kurzusokon.

A World of Practice előadássorozat részeként tradicionális rendezvényünk a mára hagyományossá vált (World of Practice) WoP Week, amely az employability törekvések jegyében erre a félévre igen színes eseménnyé nőtte ki magát.

Az eseményen az új technológiák használata és edukációja (Simonyi Hackaton) mellett a készségek fejlesztése, a munkaerőpiaci elvárások (WoP előadások) és a felelősségvállalás (Simonyi keynote előadás) mind helyet kaptak.  

Az alábbi programokkal várunk minden érdeklődőt: 

  • WoP vendégelőadások(március 18-22. között folyamatosan), melyek közül kiemelnénk Gonda Tibor előadását, aki a Budapest-Bamako Rally-n szerzett élményeit osztja meg az érdeklődőkkel. 
  • a Simonyi Hackathon keynote előadása (március 20. 13.00-14.15, Dr. Halasy-Nagy József Aula). Vendégelőadónk pedig Németh Zsolt okleveles fizikus, egyetemi docens, aki a hidrogénről, mint a jövő zöld energiaforrásáról fog előadást tartani. 
  • Simonyi Hackathon, a Fenntarthatósági Központtal együttműködve, 90 hallgató részvételével, 12 vállalati szakértővel és összesen közel 400.000 Ft ösztöndíj, valamint nagyértékű tárgynyeremény felajánlással. (március 20-21., Halasy Aula).  

Eseményeink teljes listáját ezen a link-en keresztül éritek el.

A programkínálat egyben azt is mutatja, hogy a WoP Week ebben a félévben a kar intézeteinek és központjainak,

  • a the CoRe lab,
  • a Simonyi BEDC,
  • a Fenntarthatósági Központ 
  • az Alumni iroda

kooperációjában tud megvalósulni, amely külön öröm számunkra.

2024 tavasz WoP WEEK előadások

Galéria