Simonyi Inkubációs Program

Részt vennél innovatív termék- vagy szolgáltatásfejlesztésben? Érdekel a vállalkozásfejlesztés? A sok szaktárgy mellett vágysz egy kis üzleti vénára mellőzve a nehéz és vastag könyveket?

Vedd fel a Simonyi Inkubációs Program tárgyat tantervedben a C-s választható kurzusok között vagy Campus Creditben.

Az ötletelők mellett minden félévben várjuk a tenni vágyókat a Simonyi Inkubációs Programba, ami az innovatív ötletek fejlesztése révén az elméleti tudás gyakorlatba való átültetését teszi lehetővé a PTE hallgatói számára.

Mit ajánlunk még?

  •          oklevelet a kurzus elvégzéséről;
  •          hozzáférést az Openup.pte nemzetközi inkubációs platformhoz;
  •          a félév során 3, ingyenes workshop részvételt
  •          mentort;
  •          14 héten át rendelkezésre álló co-working teret.

 

A félév során az alábbi témakörökkel várunk hétfő esténként 16:00-tól a Pécsiközgáz negyedik emeletén kialakított Inkubációs Központban, a Hatcheryben.

hetihaladas

Kinek ajánljuk a programot?

A Pécsi Tudományegyetem minden hallgatója számára kartól, szaktól, tudományterülettől függetlenül: Legyél művész, mérnök, informatikus, orvos, gyógyszerész, bölcsész, jogász, közgazdász, természettudomány vagy akár egészségtudomány iránt érdeklődő, mindenki számára nyitott a kurzus.

Mit kell tenned?

Vedd fel a Campus Credites tárgyak között meghirdetett Simonyi Inkubációs Program című kurzust.  Gyere el hétfőnként 16:00-tól a Pécsiközgáz negyedik emeletén kialakított Inkubációs Központba, ahol csapatban dolgozhatsz egy féléven keresztül a projektirodákban.

Ha ötlettel is készülsz, akkor azt az 5let.ktk.pte.hu oldalon küldheted be jelentkezésedet.

Használd ki a Pécsiközgáz által kínált egyedi lehetőséget, és szerezz egy félév alatt ötletfejlesztési és -tesztelési képességeket!

További kérdés esetén keress minket a simonyibedc [at] ktk.pte.hu email címen!