Hatchery

A Simonyi BEDC Vállalkozásfejlesztési Központ 2014 szeptembere óta biztosítja a Pécsi Tudományegyetem hallgatói, oktatói, kutatói számára a Rákóczi úti épülettömb negyedik emeletén elhelyezkedő közösségi teret, ahol kisebb irodák és egy tárgyaló/előadó szolgálja a kreatív munkát, legyen szó egyéni, vagy csapatmunkáról, kisebb tréningekről, workshopokról. A helyiségek jó informatikai infrastruktúrával, illetve  whiteboardokkal felszereltek, a „lakók” kényelmét minikonyha teszi teljessé.  

 

welcome

 

A Hatchery, azaz a Keltető nevet viseli ez a tér, hiszen itt bontakozhat ki az, aki projektfejlesztésre,  ötletelésre vállalkozik, illetve akinek tanuló- vagy kutatószobára van szüksége.   

 

A Hatchery minden PTE-s polgár előtt nyitva áll. Előzetes regisztrációt követően akár fix idősávokban is foglalhatóak irodáink, illetve hallgatói szervezetek számára tartós foglalásra is lehetőség nyílik. Foglalás és érdeklődés a cal [at] ktk.pte.hu címen.

 

De ez az a hely, ahová fel tudtok ugrani egy hosszú egyetemi nap szüneteiben, haladni egy beadandóval, dolgozni egy következi héten esedékes prezentáción, vagy csak átbeszélni pár nehezebb feladatot statisztikából. ;) 

 

A Keltető biztosítja számotokra a környezetet, hogy minél produktívabbak legyetek.  

 

Gyertek és éljetek a lehetőséggel! 

 

Hatcheryhatxhery2

hatch3