Cleantech_Hack

Cleantech nemzetközi online Hackathon a PTE/KTK-n

2022. 11. 14. – 14:00

2022. november 14-15-én a Simonyi BEDC Vállalkozásfejlesztési Központ (KTK) immáron kilencedik alkalommal szervez Hackathont.

Az októberi magyar nyelvű  intenzív ötletversenyhez hasonlóan a nemzetközi, angol nyelvű forduló is Cleantech témakörre fókuszál. A vállalati partnerek mellett 11 külföldi partnerintézménnyel (Ernst-Abbe-Hochschule Jena,Consorzio Futuro in Ricerca; Kärnten - University of Applied Sciences; UNI Graz; Med Uni Graz; Graz University of Technology; Medical University of Lodz; Wissens/Transfer/Süd;  University of Maribor UM FERI) együtt segítjük a vegyes hallgatói csapatokat problémák definiálásában és előremutató megoldások kidolgozásában.

Az esemény online helyszínét a cleantech.openup.education oldalt a Simonyi BEDC Vállalkozásfejlesztési Központ csapata fejlesztette, amelyen a teljes kommunikáció, ötletfejlesztési folyamat és a videóhívások is zajlanak majd. 

Az eseményen fejlesztőként a PTE és a partner egyetemek hallgatói és fiatal kutatói dolgoznak együtt egy mentorral kiegészülve.

Örömmel várjuk a téma iránt érdeklődő, partnereinket, Alumni hallgatóinkat, akik akár mentorként, akár szakértőként (csütörtök délutáni 2 óra hosszúsági szakértői sávban) segítenék a csapatok munkáját.